Hallo meisje

Hallo meisje van een jaar of vijftien in Harlingen vanmorgen. Ik vond je maar dapper met je tien centimeter naaldhakjes waar je eigenlijk niet op kon lopen! Je deed wel heel erg je best hoor, maar deze schoenen – hoewel zeer stijlvol – waren overduidelijk iets te hoog gegrepen voor je. Letterlijk in dit geval ook. En toen was je ook nog te laat. Ik stond daar al met mijn trein. Ik zag je wel; je was nog helemaal aan de andere kant van het perron. Je probeerde te rennen, maar oei! Da’s lastig op stiletto’s! Ik zag je enkeltjes alle kanten op zwikken en durfde bijna niet te kijken. Ik heb even getwijfeld of ik nog wel op je móest wachten, want ja, je was gewoon écht te laat en door jou kreeg ik nu vertraging. Maar toen je in je wanhoopspoging om de trein te halen ook nog je tas liet vallen en je spulletjes over het perron rolden, kreeg ik toch een beetje medelijden. Ik heb op je gewacht, maar een bedankje kreeg ik niet. Je keek me niet eens aan! Misschien schaamde je je wel een beetje en dat kan ik me heel goed voorstellen. Dus het zij je vergeven! Misschien tot morgenochtend? Op sneakers hoop ik? Groetjes, de machinist.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: