Werkplek…

Er zijn twee plaatsen in ons huis waar ik graag achter mijn laptop zit te schrijven. De grote steigerhouten eettafel in de achterkamer is daar een van, mijn ander favo plekje is lekker chill op de bank met de beentjes gestrekt en het liefst nog onder een fleecedekentje. Vaak doe ik dit als het kleuter- en kinderspul op school zit of op bed ligt, want anders is het geen minuut stil om me heen en bovendien bevindt zich altijd minimaal één van de twee aandachttrekkers zich pal aan mijn zijde. Vooral de kleinste spruit heeft de neiging om precies dáár te gaan zitten (liggen, staan, springen, stuiteren) waar ik bezig ben en juist ook daar waar ik de bewegingsvrijheid voor de muis nodig heb. Met zo eentje in dezelfde vierkante meter als ik , wordt schrijven een ware ‘mission impossible’! Dus zorg ik op zulke momenten gewoon dat ik het rijk alleen heb. Dan krijg ik tenminste wat werk gedaan! Of toch niet?Fienopmuis

Zucht… Zo haal ik natuurlijk nooit mijn deadline! 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: