Samenwerking met Mama is thuis.

mamaisthuis-e1496173768442

Leuk, leuk, leuk! Een nieuwe samenwerking waar ik erg veel zin in heb! Onlangs ben ik namelijk gevraagd door Mama is thuis om te schrijven specifiek over het onderwerp ‘genderkind’. Voor hun ga ik een serie columns schrijven waarin ik je meeneem in de zoektocht naar de (gender)identiteit van onze Nouri. De eerste is eentje die al geschreven was, maar die we besloten hebben opnieuw te publiceren omdat hij heel mooi mijn innerlijke strijd weergeeft als ouder van een genderkind. Een mooie start van wat hopelijk een bijzondere, open, eerlijke en bewogen reeks gaat worden. En een leuke samenwerking! 20180606_134247-01

Mama is thuis: een zoon met borstjes.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: