Schrijven doe ik al mijn hele leven. Van handgeschreven dagboekjes met een slotje uit mijn basisschool tijd, tot stapels volgeschreven schriften in mijn puberteit. Veel verhalen van toen zijn for my eyes only gebleven maar sinds de komst van sociale media (en op veler verzoek van vrienden en familie) heb ik besloten mijn verhalen te delen.

Ter bescherming van mijn kinderen en hun recht op privacy zijn hun namen aangepast en zullen ze daarom ook niet herkenbaar op foto’s staan.

Daphne

Family manager, content creator, fotograaf, demolition woman.

Ik dus, 46 lentes jong, vrouw, een tikkeltje mannelijk, ras-chaoot, optimist, rebel, fantast en rockchick. Werkzaam als machinist op de trein bij Arriva, waarover ik de nodige anekdotes kan vertellen en sommige vind je ook terug in mijn blogs.
Als ik sport (nadruk op áls) dan doe ik het goed en ga ik voluit in de kickboksschool. Sinds kort heb ik echter het yoga opgepakt en ik moet zeggen dat ik dat verrassend vervullend vindt!

Naast schrijven heb ik nog een andere, beetje uit de hand gelopen hobby, namelijk fotografie. Neem gerust eens een kijkje in die wereld.

Richard

Hoofd josti, fixer, beschermer, de leukste thuis.

Maarliefst 53 lentes jong, but still looking hot! We plagen hem altijd met zijn autistische trekjes en dat vleugje OCD, maar bovenal is hij een ontzettend lieve man en vader die alles voor zijn vrouw en kinderen over heeft. Daarnaast kan hij alles fixen. Wij zeggen altijd: als papa het niet kan maken, dan is het écht stuk.

Richard is al 20 jaar mij partner in crime en we hopen er nog minstens 20 jaar aan vast te plakken!

Nouri

Kanjer, Josti, mijn mooiboy.

Nouri (15) is ons wondertje en geboren als Noëlle. Inmiddels gaat Noëlle als Nouri door het leven, omdat hij daar zichtbaar gelukkiger van wordt. Je zult merken dat vele blogs uit het verleden echter nog van Noëlle spreken en in de vrouwelijke vorm geschreven zijn, terwijl de blogs van nu van Nouri spreken en in de mannelijke vorm geschreven zijn. Soms misschien een tikkeltje verwarrend – daar weten wij alles van – maar het is zoals het is.

Ik noem Nouri altijd ons wonder omdat hij tijdens de bevalling zó ernstig in de knoei heeft gezeten dat hij ter plekke een hersenbloeding kreeg, wat uiteindelijk resulteerde in een herseninfarct. Zijn overlevingskansen destijds waren weinig hoopvol, maar toch is hij nog steeds bij ons! Nouri is gediagnosticeerd met Cerebrale Parese (afgekort CP). Dat is een ontwikkelingsstoornis welke gekenmerkt wordt door motorische stoornissen, spasmes en intellectuele achterstand en laag IQ. Nouri is bekend met automatiseringsproblemen, ADD, autisme én heeft zo nu en dan absences. (Een vorm van epilepsie waarbij het lijkt alsof iemand even staart of dagdroomt, maar in werkelijkheid op dat moment een epileptische aanval heeft.)

Bovenstaande dingen zijn echter alleen maar de labels, want bovenal is Nouri een fantastisch kind, gezegend met een enorm sociaal karakter, goed gevoel voor humor, grote passie voor voetbal, liefde voor dieren en tevens heeft hij een unieke kijk op deze wereld die mij dagelijks verwondert!

Lynn

Draak, diva, make-up artist, stylist, clown.

Lynn (8) is ons tweede wondertje en een heuse mini-diva. Een kleine wijsneus die nu al op veel vlakken haar grote broer voorbij gaat. En laat dat aandoenlijke snoetje je niet verloochenen, want deze dame komt met een gebruiksaanwijzing van onmetelijke omvang! Deze donder heeft een attitude waar zelfs de Kardashians het schaamrood van op de kaken zouden krijgen.
Soms haalt ze ons met haar eigenzinnige karakter het bloed onder de nagels vandaan, maar meestal verwarmd ze onze harten met haar inventiviteit, guitige snoet en eigenwijze kijk op het leven. Onze wereld zou niet hetzelfde zijn zonder de maffe fratsen van deze vrolijke deugniet!


Heb je vragen? Een tekstschrijver nodig?
Of wil je samenwerken?