Flo

20180102Flo2_120848

Het halve huis in rep en roer: Flo zit op het dak. “Nou en?” Zeggen wij volwassenen schouderophalend. “Die komt vanzelf wel weer beneden.” Maar het duo Diva en Pré-puber is toch lichtelijk in paniek. Er wordt geroepen, gezwaaid, gesprongen, gerammeld met de brokjes en uiteindelijk een wasmand aan een stuk touw neergelaten vanuit het bovenraam. Ik grinnik in mijn vuistje: zowel om hun inventiviteit als om de loze paniek. Totdat de onschuldige onrust omslaat in oprechte angst. Noëlle heeft de vlekken van wanhoop in het gezicht staan en Lynn staat ernaast te huilen: “Floohoohoo!” *Snik.* Maar gelukkig heeft dit duo een hele heldhaftige papa. Eentje met een ladder. En zo kwam Flo dan toch weer veilig op de grond. (En ze leefde nog lang en gelukkig!)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s