Harde banaan

Er zijn van die uitspraken die je beter niet kan doen in een volle kantine. Vooral niet in een mannenwereld.

Bij ons op het werk hebben we een ‘vers fruit actie’. Iedere week zorgt onze werkgever voor een kist vol vers fruit.

154949402907565804151180549034599069805358707340171.jpg

Omdat ik veelal in het weekend werk of late diensten draai, is het lekkerste fruit altijd al weg, maar vandaag niet! Vandaag had ik een vroege dienst. Er stond net een verse kist en daarom was er nog volop keuze. Mijn oog valt op een tros bananen die wat aan de groene kant is. Heerlijk vind dat! Als bananen te lang liggen dan worden ze melig en smotsig en noem me maar zinnig maar dat vind ik echt afschuwelijk! Enfin, ik haal een banaan van de tros en stop hem in mijn rugtas voor onderweg naar Roodeschool. Een collega ziet mij en zegt: “Serieus? Neem je zo’n harde banaan mee?” Waarop ik onnadenkend antwoord: Oh ja! Vind ik juist lekker! Ik hou wel van een lekkere harde banaan!” En vrijwel direct realiseer ik mij dat dat niet zo’n handige opmerking is in een kantine vol mannelijke collega’s. Stilte, opgetrokken wenkbrauwen en…. Het gebulder barst los! Ik heb mezelf zojuist heel populair gemaakt geloof ik!

PhotoCreds: Rodion Kutsaev via Unsplash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s