Deuk in de auto

“Papa kom snel!” Komt Noëlle met een paniekerig gezicht binnen. “Lynn is met de fiets gevallen, tegen de auto aan! Zit een hele deuk in!” En zo snel als ze naar binnen rende, was ze ook alweer buiten. Richard, die net met een schilder klusje bezig was (zul je altijd zien), gooit foeterend z’n kwast aan de kant en loopt kwaad achter Noëlle aan. Normaliter is hij niet zo snel boos, maar als het zijn geliefde VW Up betreft dan is alle redelijkheid zoek. Bij de auto aangekomen, ziet hij in eerste instantie niets. “Waar zit die deuk dan? Ik zie helemaal niets!” Ondertussen staat Noëlle achter hem met de handen tussen de benen en proest het uit! “ÉÉN APRIL!” “EENE PRIL!” echoot Lynn erachteraan. Richard is te opgelucht om boos te zijn. “Gespuis!” Sist hij hun toe. Arme papa…. Maar wat een goede grap!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: