Zij wordt hij…

Nu lijk ik op papa

Noรซlle is super blij met haar nieuwe coupe. “Nu lijk ik op papa!” Zegt ze trots. Iets wat ze altijd graag wilde, maar waar wij nog niet aan toe waren… Wat voor ons lange tijd voelde als een enorme drempel waar we liever niet overheen stapten, voelt voor haar als (eindelijk) een stap in de goede richting. Nu matcht haar buitenkant met hoe ze zich aan de binnenkant voelt. Daarmee is de eerste, kleine maar heuse stap richting een transitie gezet. Er zullen nog vele stappen volgen de komende tijd. Overigens vindt er niet alleen bij Noรซlle een transitie plaats, ook bij ons: in ons denken en in ons voelen. We hebben nog een lange weg te gaan, maar hoe het ook zij en hoe het ook komt: lieve, stoere schat van ons, wij zijn super trots op jou! Kus, mama.

Advertisement

2 thoughts on “Zij wordt hij…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s