Zij wordt hij…

Nu lijk ik op papa

Noëlle is super blij met haar nieuwe coupe. “Nu lijk ik op papa!” Zegt ze trots. Iets wat ze altijd graag wilde, maar waar wij nog niet aan toe waren… Wat voor ons lange tijd voelde als een enorme drempel waar we liever niet overheen stapten, voelt voor haar als (eindelijk) een stap in de goede richting. Nu matcht haar buitenkant met hoe ze zich aan de binnenkant voelt. Daarmee is de eerste, kleine maar heuse stap richting een transitie gezet. Er zullen nog vele stappen volgen de komende tijd. Overigens vindt er niet alleen bij Noëlle een transitie plaats, ook bij ons: in ons denken en in ons voelen. We hebben nog een lange weg te gaan, maar hoe het ook zij en hoe het ook komt: lieve, stoere schat van ons, wij zijn super trots op jou! Kus, mama.

2 gedachtes over “Zij wordt hij…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s