Het leukste kinderfeestje ooit!

Dankzij Liesbeth haar aanstekelijke enthousiasme, hadden we allemaal binnen no-time het sup-virus te pakken.

Een kinderfeestje organiseren, dat kan soms best een ‘dingetje’ zijn. Daar waar sommige moeders het leuk vinden om lekker creatief te zijn en een feestje aan huis te houden, krijg ik al rode vlekken in mijn nek van het idee! Ik ben geen crea-knutsel-mama. En bij de gedachte van een huis vol losgeslagen, oncontroleerbare stuiterballen, krijg ik het Spaans benauwd. Zó niet mijn ding!

Maar gelukkig ben ik weer goed in andere dingen, zoals het bedenken van bijzondere uitjes. Dat is iedere keer weer een uitdaging, want het moet vooral origineel zijn. Nou ja, moet? Dat leg ik mezelf op hoor, want ik hou wel van een uitdaging. En bovendien, als je eenmaal bekend staat om het geven van super vette feestjes, dan ligt de verwachting nou eenmaal ieder jaar wat hoger.
Dat betekent overigens niet dat het ieder jaar extremer of duurder moet. Super vet kan namelijk ook gewoon heel simpel zijn. En afgelopen woensdag hebben we dat zeker bewezen; Nouri’s super vette feestje, simpelweg drie dorpen verderop.

Evenwicht

Wat we gedaan hebben dat zo vet was? We zijn gaan suppen! Je weet wel, dat je op een uit de kluiten gewassen surfplank staat en jezelf met slechts één peddel probeert vooruit te eh… roeien? Nou ja, hoe je het ook noemt, het was écht onwijs leuk!

We hadden een paar ‘groentjes’ in ons clubje, waaronder ikzelf. Liesbeth, de eigenaresse en instructrice van dit sup-gebeuren, gaf ons een korte, maar duidelijke uitleg en daarna konden we zelf aan de slag. Tot mijn verbazing was het best makkelijk om te blijven staan op de sup. En zelfs Nouri met zijn aangetaste evenwicht slaagde er in om al snel van de knie-stand naar de sta-stand te gaan. Iets wat hij zelf niet verwacht had. Wat was hij trots!

IMG-20180711-WA0029

Sup-virus

Dankzij Liesbeth haar aanstekelijke enthousiasme, hadden we allemaal binnen no-time het sup-virus te pakken en ging de vaart erin! Ook het enige ‘chickie’ van het groepje (om maar even in puber taal te blijven), die in het begin steeds alleen maar in de rietkraag belande, was na wat extra begeleiding niet meer te stoppen!

De voortreffelijke weersomstandigheden en idyllische omgeving hielpen natuurlijk ook mee in de succesfactor. Wat een heerlijk gebied om te suppen; de kleine Friese watertjes. Prachtige natuur met roofvogels die zo een veldmuis uit het weiland plukken, mega grote libellen die over het water met ons mee scheren en zelfs hebben we nog wilde paarden gespot! Na zo’n anderhalve kilometer (dat klinkt weinig, maar geloof me, da’s best een eind!) kwamen we bij het ‘keerpunt’ en zijn we gestopt om wat doping te genieten in de vorm van chips en frisdrank. Daarna mochten de kids nog even zwemmen en hun levendigheid  botvieren op een trekpontje. Om voldaan en goed gemutst weer aan de terugweg te beginnen. Kortom, genieten met hoofdletter G!

IMG-20180711-WA0048

Strong2Bfit

Ter afsluiting was er bij de lokale kroeg ‘t Dûke Lûk (het startpunt) ruimte en tijd om kadootjes te geven en uit te pakken en als afsluiter was er drinken, patat en een ijsje. En daar hadden we best trek in na al die inspanning! Ik zeg: super geslaagde dag! Hartstikke bedankt Liesbeth voor je inzet en gezelligheid!

Dus, zoek je nog een leuk idee voor een kinderfeestje? Zoek niet verder!
Eveneens kun je bij Liesbeth terecht voor suplessen en bootcamplessen.
Meer weten? Kijk op: Strong2bfit.nl

20180712_223543
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s