Lynn

 

20150506_1513091053996222411229965.jpg

Lieve Lynn, Lynneke, Lynnie, kies maar een koosnaampje. We gebruiken alle drie afkortingen regelmatig!  Hoewel ze technisch gezien niet bepaald korter zijn eigenlijk… Zo hebben we trouwens ook nog “luchtalarmpje” (omdat je wel van je laat horen), “clini-clown” (omdat je zo’n ontzettende pretletter bent) en “spin” (omdat er best een pittig koppie op jou zit en je zeker laat weten wanneer je het ergens niet mee eens bent!). Leuk hoe afkortingen en/of bijnamen vaak spontaan ontstaan!

Onze geit

Je bent me een portret! Maar het gaat super goed met je: je groeit als kool, drinkt goed en je eet vooral ook goed! Onze geit noem ik jou ook wel eens, want je bent net een vuilnisvat: je eet werkelijk álles wat ik je voorschotel! Broodkorstje? Meelkoekje? Lange vinger? Gaat er allemaal in! (Als koek haha!) Fruithapjes? Echt fruit? Groentehapjes? Toetjes? Huppatee, mondje open en weg is het spul! Even als slagroom, ijs en laatst op visite een stukje leverworst! Inmiddels ben ik maar begonnen met een voorzichtig belegde boterhammetjes met jam of leverpastei. Je vindt het allemaal even lekker! Als je maar gezellig mee kan eten! (En dat vinden wij dan ook weer gezellig!)

Heerlijk wiefke

Verder heb je sinds kort je tweede tandje al en kun je behoorlijk stevig zitten. Maar ook op de buik liggen gaat steeds beter en kruipen zit er aan te komen! Het gaat nog niet echt van harte, dus voor nu rol je jezelf eerst nog de kamer door haha! Je gaat van je rug, op je buik, weer op je rug, buik, enzovoort en zo komt je uiteindelijk ook aan de andere kant van de kamer. Of per ongeluk onder de kast terecht en schreeuw je moord en brand! Ja, je laat wel van je horen, wanneer het niet gaat zoals je wilt! “Luchtalarmpje” zoals ik hierboven al zei! Maar wat ben je een heerlijk wiefke! Altijd vrolijk, altijd goed gemutst.
Wat zijn we blij dat jij in ons leven gekomen bent!

Kus, mama

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s