De kleuter die geen tijd heeft voor school

“Ik moet nog even een huis bouwen mama!”

Onze kids ontbijten ‘s morgens altijd aan ‘de bar’ zoals wij dat noemen. Lekker rustig wakker worden met een boterhammetje of een kom melk met cornflakes.
Bij dat ‘rustig wakker worden’ is de tablet niet meer weg te denken. Bij de oudste hebben we dat heel lang uit kunnen stellen en daarna is het langzaam gegroeid. Maar nu hij puber leeftijd bereikt heeft, is geen tablet net zoiets als een geamputeerde arm haha!

Maar de jongste? Tja, die keek het al heel vroeg af van haar grote broer. De afgedankte, oude tablet van hem, is nu van haar. Wel met mooie roze hoes natuurlijk! En waar die kleine donder het meest bedreven in is? Minecraft! Uiteraard van haar broer geleerd. (Zeker niet van mij, want ik snap werkelijk de ballen niet van dan spel!) Maar zij dus wel. Complete fantasiedorpen worden uit de grond gestampt en dat vind ik best knap!

Vannmorgen vroeg ik: “Ga je mee? Het is tijd voor school.” Waarop de kleutertje antwoordde: “Ja hallo! Daar heb ik helemaal geen tijd voor; ik moet nog een huis bouwen!”

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s