Gastblog De Wereldwijven

Ik kan bijna niet geloven dat ik er tussen sta. De wereldwijven is een geweldig platform boordevol échte verhalen over hele bijzondere mensen.

Onlangs schreef ik een post op Facebook. Zo uit de losse hand. Soms heb ik van die ingevingen waar ik eigenlijk meer mee zou moeten doen, maar dat blijft er vaak bij. De post ontging Marijke echter niet. Marijke, een oude klas-slash-dorpsgenoot die onder andere voor De Wereldwijven schrijft. Zij vroeg of ik het leuk vond om over dat onderwerp een gastblog te schrijven voor De Wereldwijven. En nu, drie weken later, staat die online.

Onwaardig

Ik kan bijna niet geloven dat ik er tussen sta. De wereldwijven is een geweldig platform boordevol échte verhalen over hele bijzondere mensen. Ik vind mezelf helemaal niet zo bijzonder eigenlijk, dus een tikkeltje onwaardig voel ik me wel…
Maar toch sta ik er. Met een verhaal over de emotionele reis die ik als moeder gemaakt heb. Als moeder van een kind dat ‘bijzonder’ is. En dat ook nog eens van geslacht veranderde. En hoe mijn oudste mij daarmee onbetaalbare inzichten en levenslessen gaf, die ik anders nooit geleerd zou hebben. En mij daardoor een betere moeder maakte, iets waar de jongste nu dagelijks van profiteert. Nieuwsgierig geworden? Lees de volledige column hier: Gastblog De Wereldwijven

wp-15819496616169112861055775027313.jpg
Advertisement